A következő napokban a NAV ellenőrei megszállják Jász-Nagykun-Szolnok megyét

Megosztás

Nemcsak Szolnokon, de a megye többi városában is kiterjedt ellenőrzésekre számítsunk, leginkább az építkezéseken.

Több településen is feltűnhetnek a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Adó- és Vámigazgatóságának munkatársai a következő napokban. A 46. héten építkezéseken is kiemelten ellenőriznek a revizorok – adta hírül a Szoljon.

A megye több városában tervez ellenőrzéseket a NAV Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Adó- és Vámigazgatósága az 46. héten. November 13-án, hétfőn Kunszentmárton és környéke, november 14-én, kedden Jászberény és környéke, november 15-én, szerdán pedig Mezőtúr és környéke kerül górcső alá. November 16-án, csütörtökön Karcag és környékén, november 17-én pénteken pedig Szolnok és környékén kell vizsgálatokra számítani. 

A revizorok a számla- és nyugtaadás teljesítését, a foglalkoztatottak szabályszerű bejelentését és az online pénztárgéppel kapcsolatos előírások betartását vizsgálják majd. Mindemellett a megye építkezésein továbbra is ellenőrzik a szabályos foglalkoztatást. A hét valamennyi napján egyébként a megye egyéb településein is végezhetnek ellenőrzéseket.

Kapcsolódó cikkek